WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Contabilitate
Contabilitate Arad - Contablitate in Arad. Servicii de contabilitate in Arad, la cele mai bune preturi. Contabilitate primara in Arad, contabilitate financiara si de gestiune. Contabila in Arad cu experienta in inregistrare acte primare, intocmire balanta de verificare, declaratii fiscale si salariale, intocmire bilant.
Expert Contabil Brasov - Societate de expertiza contabila Brasov membra C.E.C.C.A.R. Brasov, oferim servicii de organizare si conducere a contabilitatii, declaratii CAS, somaj, sanatate, ITM, state salarii; analize economico-financiare; intocmirea si certificarea situatiilor financiare. Pentru detalii legate de tarife contabilitate va rugam vizitati site-ul www.biroucontabil.ro / tlf: 0731552244
Firma contabilitate - Suntem asigurarea cea mai potrivita pentru banii dumneavoastra ! Evita amenda si impozitele inutile ! Societatea nostra este asigurata profesional la Allianz-Tiriac Asigurari SA!
Societate de consultanta in domeniul financiar-contabil - S.C. Lexus Market S.R.L. este o societate de consultanta, care reuneste sub acest nume o echipa de specialisti in domeniu, ce vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate marimile, oferind un ajutor considerabil intreprinderilor din toate sferele de activitate la cele mai inalte standarde etice si profesionale.
Firma contabilitate, servicii contabil - Servicii de contabilitate asigurate de profesionisti oferite de Contex-Ps. Va punem la dispozitie servicii complete de consultanta in contabilitate. Intotdeauna la timp, mereu alaturi de afecerea ta.
Consultanta contabila - EA PERFECT CONSULTING Din 2006 la dispozitia dvs. pentru externalizarea serviciilor de contabilitate , gestiune si personal. Cu o echipa tanara, dinamica dar experimentata, si o atmosfera de lucru relaxata relatia cu clientii nostri este una extrem de fireasca. Experienta de 10 ani in servicii de contabilitate si fiscalitate este pusa acum in slujba dumneavoastra. In tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse medii de activitate acest lucru ducand la acumularea de experienta, la crearea unor contacte (din mediul fiscal si juridic), care contribuie in mod decisiv la o actvitate fluenta, eficace si lipsita de probleme a societatilor aflate in parteneriat cu noi. Cu un simt etic deosebit, tact si profesionalism desavarsit vom lucra impreuna in scopul dezvoltarii afacerilor dumneavoastra. Lasati problemele birocratice, de uzura, in grija noastra pentru a va putea concentra asupra lucrurilor esentiale in evolutia afacerilor dumneavoastra.
Declaratii On Line - Finante , ITM si mediu - Depunerea declaratiilor (on line) , fara a merge la Finante , ITM sau Mediu . Costuri foarte reduse . Cunostinte tehnice si de specialitate minime . E suficient sa folositi e-mailul , fax-ul sau telefonul in ultima instanta pt trasmiterea datelor ( daca primele doua nu merg sau nu stiti sa le folositi )
RoConsultanta - Continut: Credite nevoie personale, credite auto, credite cu ipoteca, credite cumparari case fara avans, Consiliem gratuit depunem pentru clienti nostri la bancile partenere etc. Serviciu de consultanta permanenta si GRATUITA chiar la sediul firmei dvs. Un consultant RoConsultanta va putea fi localizat chiar in sediul companiei dvs. iar angajatii dvs. nu va vor mai solicita invoiri pentru a alerga pe la banci. Credite persoane juridice : Credite pentru companii INVEST Max – CHFCredite pentru investitii imobiliare; Credite pentru investitii– mijloace fixe OPTIMUS IMM -Credite pentru dezvoltarea activitatii AVETI NEVOIE PENTRU FIRMA DVS. DE UN CREDIT FARA GARANTIE ? FACTORINGUL ESTE SOLUTIA IDEALA ! Avantaje: Finantarea in maxim 24 h de la primirea facturii dumneavoastra ! Nu sunt necesare garantii reale - Singura garantie sunt facturile ! Nu sunt impuse conditii de rulaj ! Documentatie simpla de aprobare ! Ce activitati sunt recomandate pentru factoring ? Majoritatea tipurilor de activitati economice, in special cele legate de comertul cu bunuri de larg consum, productie de serie si servicii.Tel: Carduri de credit la firma nonbancara Tel:0723.015.333 www.roconsultanta.co.cc
Data Soft SRL - consultanta fiscala, consultanta management - DATA SOFT SRL este o societate de audit, contabilitate si servicii de consultanta financiar-contabila. Organizatia noastra este Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Volksbank Romania Agentia Militari - Volksbank Romania Agentia Militari - dobanda fixa pe toata perioada creditului, cel mai mic d.a.e, Oferim credit persoanelor fizice intre 18 si 70 de ani, cetateni romani, rezidenti - nerezidenti. Adrea noastra: Str. Iuliu Maniu nr.55.
Legislatie Online. Legislatia Romaniei publicata in Monitorul Oficial - Legislatie online. Acces direct la peste 70.000 acte normative publicate in Monitorul Oficial.
Program de contabilitate complet - Sistem informatic integrat cuprinde module de contabilitate, gestiune, salarii, productie, mijloace fixe - erp de succes!
Contabilitate Generala, Audit Financiar - TIMAR AUDIT dispune de o echipa al carei principal scop este sa va tina departe de hatisul fiscal si sa va ofere linistea de care aveti nevoie pentru a va desfasura activitatea in bune conditii. Asiguram servicii profesionale in domeniile: organizarea si asigurarea contabilitatii de gestiune si financiare; consultanta financiar-fiscala; resurse umane; audit intern; audit financiar si servicii conexe; cenzorat; certificare situatii financiare anuale; expertize contabile dispuse de organele judiciare sau solicitate de persoane juridice.