WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Sanatate » Spitale si clinici
PRIMA PAGINA PAGINA ANTERIOARA
Pagina 2 din 2
Aquamarin.ro psihoterapie - Psihoterapie, consiliere psihologica, dezvoltare personala si terapii complementare, toate in cadrul Aquamarin.ro
Euphoria Beauty Center - slabire Oradea, masaj, vacuum, electrostimulare, impachetari in namol, impachetari in ciocolata
Servicii Stomatologice, Cabinet Individual Dr.Sima - Servicii stomatologice de calitate la preturi accesibile, stomatologie generala, cosmetica si reparatorie, implantologie.Servicii gratuite sau cu tarif redus pentru asiguratii CNAS.
Ulcer varicos si varice, tratate prin metode moderne - In cadrul clinicilor VARICOLINE se trateaza orice tip de plagi, rani deschise, rani diabetice, ulcer varicos.
Tratament fara corticoizi - Psoremiss reprezinta o retea internationala de clinici specializate in tratamentul psoriazis-ului fara corticoizi si a acneei, prin terapie fotodinamica.
Clinica proctologica: hemoroizi si fisuri anale fara operatie - Proctoline reprezinta o retea internationala de clinici profilate pe diagnosticul si tratamentul afectiunilor canalului ano rectal. Sunt tratate cu succes, fara operatie: hemoroizi, fisuri anale, priuritul anal si fistule anale.
Tratamente fara durere si putin bani cheltuiti! - Ai probeleme cu dantura?Ai un stomatolog care crezi ca e scump?Vrei sa testezi piata? Intreaba-ne si pe noi cit te-ar costa tratamentele dentare! Trebuie doar sa intri pe site-ul http://www.dentalwest.ro sa completezi chestionarul de la rubrica "Cere o estimare detaliata" si in decurs de 24 de ore o sa-ti raspundem care ar fi valoarea exacta a tratamentelor dentare de care ai nevoie.