WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Sanatate » Organizatii
Fundatia RheumCare - Servicii de specialitate fizioterapie,kinetoterapie, reumatologie, termoterapie, masaj, profilaxie și recuperare medicală pentru persoane cu diferite boli ale aparatului locomotor (boli reumatice, boli ale sistemului nervos central și periferic, stări după fracturi sau intervenții postchirurgicale).
Alpinisti - Alpin Impact va ofera servicii de alpinism utilitar modern prin intermediul echipei de alpinisti specializati in aceasta activitate. Serviciile de alpinism prestate pot fi achizitionate in tara sau in strainatate.
Cabinet medical boli endocrine - Cabinet medical dr. David Laura medic specialist endocrinolog. Detalii www.endocrine.ro Tel.0351461763
AlfaMedical - Servicii complete de medicina muncii - AlfaMedical a reusit sa dezvolte un sistem medical modern cu variate specialitati ce vine in intampinarea nevoilor pacientului.Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi.
Life Care Produse BIO - Life Care Bio este un portal al produselor BIO oferite de Life Care. Produse cosmetice naturale pentru un ten sanatos.
Portal de afaceri medical - Portal de afaceri din domeniul medical prin intermediul caruia firmele furnizoare isi promoveaza si comercializeaza produsele catre spitale, clinici, policlinici si laboratoare. Emedis grupeaza ofertele mai multor furnizori de produse de uz medical.
La Fresca: Salon de Estetica si Infrumusetare - De multe ori, agitatia si stresul zilnic ne fac sa uitam de noi. La Fresca iti ofera pe langa intimitate, discretie si profesionalism, sansa de a petrece cateva momente unice, intr-o locatie deosebita. Va oferim cele mai noi si avansate tehnici si servicii in domeniul Microdermabraziunii Medicale, Machiaj Semi Permanent, Estetica, Infrumusetare, Masaj, Relaxare, dar nu numai atat. Va invitam sa ne vizitati pentru a afla oferta noastra complata si sa ne contactati daca aveti orice intrebare. Estetica,Bioterapie,Microdermabraziune,Medicala,StarVac,PowerPlate,Celulita,Leg Magic,Epilat,Machiaj,Frumusete,Infrumusetare 0749.151.881
Slabire - Oferim servicii de diagnosticare, dieta personalizata, tratamente anticelulitice, electrostimulare si sauna cu infrarosu, drenaj limfatic, masaj, impachetari, cosmetica, coafura, manichiura, pedichiura.
Trustul de presa Cuget Liber Constanta - Trustul de presa Cuget Liber Constanta - editor al cotidianului Cuget Liber si suplimentelor Cuget Liber TV, Litoral. Tipografie, editura, tichete de masa