WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Calculatoare » Software
Pagina 1 din 3
PAGINA URMATOARE ULTIMA PAGINA
Atestate informatica in html, flash ,C++ ,Oracle - Atestate informatica,atestat html,atestate dreamweaver,atestate info,foxpro,atestate html,atestate oracle,comanda atestate,foxpro,html,atestate informatica oracle,flash,java,php,mysql,c++,atestate ieftine,atestate de nota 10
Python - Recuperare date - Data recovery - Laborator specializat, recuperare profesionala de date de pe harduri si unitati de stocare defecte.
LEGIS - Software pentru Legislatie Romaneasca - Un puternic instrument software, destinat tuturor persoanelor, firmelor, institutiilor care doresc un acces rapid si usor la :baza de date completa cuprinde peste 87.000 de acte normative din 1810 pana la zi, motor de cautare profesional dupa criterii multiple de selectie, actualizare zilnica, online sau offline, suport tehnic si service in timp real
Skysoft - program de contabilitate si gestiune GRATUIT - SKYSOFT S.R.L. este un important dezvoltator de solutii business, realizate pe platforma 1C (www.v8.1c.ru/eng). Utilizand tehnologie de ultima ora, SKYSOFT ofera o noua abordare a gestionarii intreprinderii, dand calitatea unui ERP prin orice produs al sau: SkyLite - program de gestiune complet; SkyConta - contabilitate de la A la Z; SkyService - sistem complet de gestionare si contabilizare a activitatii unui service auto si a magazinelor de piese auto; SkyERP - sisteme integrate de automatizare a activitatii intreprinderii.
Acces Soft - program salarii personal - Acces Soft S.r.l. ofera solutii software profesionale si flexibile destinate integrarii în procesul de afaceri, solutii care ajuta sectorul de firme mici si mijlocii să beneficieze de o mare eficienta operationala în gestionarea si prelucrarea informatiilor. Totalsal este un program de salarii si personal , modern si usor de utilizat, multisocietate, bugetari, multiutilizatori . Calcul salarii, CM, CO, configurare sporuri/retineri, state plata, fluturasi, declaratii, fise fiscale .
Computer Registry Fix - Best online place for computer registry cleaner, registry fix, computer bug and issues cleaner & computer optimization software directory.
Optimizare web Romania - Submit Suite ofera 6 aplicatii de optimizare pentru motoare de cautare Anunturi, Website Submitter, Article Submitter, Feed Submitter, Article Spinner si Website Popularity, un blog actualizat cu noutatile din industria SEO(Search Engine Optimisation).
RationalPlan - project management software - RationalPlan este o aplicatie soft care face din Stand By Soft un nume de succes pentru managementul proiectelor (Project Management) fiind folosita de manageri de pretutindeni. Ruleaza pe platforme Windows, Mac OS X sau Linux, la preturi sub 100$.
Hosting Romania - Hosting Romania - Gazduieste-ti site-ul in Romania, calitate si siguranta.
Depanare calculatoare - Depanare calculatoare, service calculatoare, devirusare, service laptop, intretinere calculatoare pe baza de abonamente, mentenanta IT, externalizare servicii IT, web design si inretinere site-uri, oferite de SC DIMI POWER PC SRL
Microinvest Warehouse Pro - software pentru gestiunea depozitelor - Compania Microinvest ofera solutii software low-cost pentru automatizarea completa a afacerii. Gestiunea centrelor comerciale, depozite, restaurante si cafenele. Microinvest Warehouse Pro - front si back office de automatizare a intreprinderilor mici si mijlocii. Scopul acestui produs este de a gestiona toate activitatile firmei precum: disponibilitati de stoc, livrari, productie, rapoarte zilnice, analize financiare. Produsul poate fi utilizat in retea, cu baza de date locala si acces local, sau cu ajutorul interfetei web, legat de diferite servere SQL.
Legis - Program de legislatie - Conceput si dezvoltat de CTCE Piatra Neamt, produsul informatic “LEGIS “, este axat în totalitate catre facilitarea accesului dvs. la intregul sistem legislativ, de fapt un program de calculator cu intreaga legislatie a ROMANIEI, si nu numai.
Realizare pagina web la un pret corect - Realizare pagina web la un pret corect. Pachete complete: Web design, Web Hosting, Domeniu, Promovare si inscriere in motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN, ASK).
Reparatii calculatoare - Reparatii calculatoare, service it specializat in depanare, devirusare, curatare spyware, instalare/reinstalare soft, reparatii hardware, back-up de date, asamblare calculator!
Sisteme de pontaj si control acces cu amprenta digitala - Bionet Software este o societate furnizoare de solutii informatice bazate pe tehnologii biometrice de identificare a persoanelor pe baza de amprenta digitala care au ca scop cresterea controlului, respontabilitatii si eficientei angajatilor la locul de munca, scaderea costurilor prin evaluarea exacta a timpului lucrat si cresterea sigurantei accesului in spatii restrictionate. Solutiile de pontaj BIO-MATRIX de care dispunem au fost dezvoltate special pentru modul de lucru din Romania dar executam si alte tipuri de aplicatii cu tehnologii biometrice: sisteme de raportare a productiei sau realizarilor zilnice, sisteme kiosk pentru accesul la propriul pontaj al fiecarui angajat sau alte sisteme la cerere. Serviciile Bionet Software includ implementarea si adaptarea solutiilor in functiile de nevoile particulare ale fiecarui client.
FilesFriend - Servicii backup - FilesFriend - Servicii profesionale de backup, conturi FTP. Oferta noastra este simpla, noi iti oferim un spatiu pe server in care poti stoca fisierele IMPORTANTE.
Laptop-uri ieftine - Un magazin creat de specialistii in performanta software si hardware. Laptopuri, antivirus, memorii si accesorii care au fost selectate dintre cele mai bune marci existente. Livrare rapida, preturi corecte.
Director web romanesc - inregistrare gratuita - Promovati site-ul dvs rapid si usor inregistrandu-l in directorul web: director-web.cifdesign.ro
Interfete 4 web site - Site despre interfete web. Scriem despre tehnologiile aferente ( XML, HTML, CSS, Javascript, AJAX) dar si despre design si usability.
Adrese huburi StrongDc si odc din Romania - Locul in care gasesti cele mai bune huburi testate zilnic.Exclusiv huburi din Romania