WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Afaceri Imobiliare
Pagina 1 din 6
PAGINA URMATOARE ULTIMA PAGINA
Arena Apartments Berceni - Arena Apartments este noul proiect imobiliar dezvoltat de Media City, in sectorul 4, cartierul Berceni, un ansamblu rezidential cochet, intim si aerisit, adaptat realitatii pietei imobiliare, oferind locuinte confortabile, sigure si eficient compartimentate.
Complex Gruiu Residence - Situat la 21 km de Ploiesti si 19,5 km de Bucuresti pe autostrada, Complexul Rezidential Gruiu, din imediata apropiere a Snagovului, este realizat la cele mai inalte standarde europene, chiar in mijlocul naturii, fiind inconjurati de spatiu verde.
Intermed Casa - Agentia imobiliara INTERMED CASA din Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 20, intermediaza vanzarea, cumpararea sau inchirierea imobilelor dumneavoastra. Prin oferta noastra imobiliara puteti gasi apartamentul, casa, vila, terenul sau spatiul comercial dorit, pe raza judetului Sibiu.
Cadastru si intabulare apartamente si terenuri - CADASTRU - TOPOGRAFIE - GEODEZIE Lucrari de cadastru si intabulare pentru apartamente, case, terenuri intravilane/extravilane. Alipiri, dezmembrari si/sau lotizari de terenuri intravilane/extravilane. Documentatii topo cadastrale necesare pentru amenajarea teritoriului si urbanism (PUZ/PUD). Ridicari Topografice.
Imobiliare Baia Mare - Imobiliare baia mare - blog-ul agentiei imobiliare Imotrading. Vanzari apartamente noi, case si terenuri.
Apartamente noi de vanzare in Bucuresti - Casa Discount: Daca doriti apartamente noi de vanzare, va putem oferi cele mai bune locuinte in Bucuresti la preturi mici. Suntem agentie imobiliara recent constituita. Va asteptam cu drag pe site.
RealPro Doru Pufulete - Noi va oferim o modalitate de a va vinde casa, sigura si total lipsita de riscuri. Casa dumneavoastra se va vinde Rapid, pentru Cei Mai Multi Bani, si cu Cea mai Mica Bataie de Cap. REALPRO este sistemul nord american de vanzare garantata a casei.
Smart Accommodation - Smart Accommodation va ofera apartamente in regim hotelier in zonele centrale: Unirii, Magheru, Piata Alba Iulia, Vitan Mall, Romana, Degebal, Dorobanti, Arcul de Triumf mobilate si utilate complet( aer conditionat,tv, internet, masina de spalat, cuptor cu microunde, filtru cafea, sandwich maker, fier de calcat, masina de spalat, bucatarie utilata complet). Preturile la apartamentele in regim hotelier pornesc de la 30 euro/ noapte. Smart Accomodation ofera in regim hotelier: -garsoniere regim hotelier -apartamente ( 2/3/4 camere) regim hotelier Smart Accommodation ofera cazare regim hotelier la cele mai inalte standarde, dar si preturi accesibile. Pentru perioade mai mari de cazare(long-term) in regim hotelier puteti beneficia de transfer aeoroport gratuit La inchirierea apartamentelor in regim hotelier TVA-ul este de 9%. Menaj la fiecare 3-4 zile Nume: S.C. Smart Accommodation S.R.L. Adresa: B-dul Burebista Nr 4, Bl D13, Sc 2, Parter, Ap 34Bis, Sector 3- Bucuresti Website: www.smart-accommodation.ro Mail: office@smart-accommodation.ro Tel/fax:0213111775 Vodafone:0722762099 Cosmote: 0729004344 Persoana contact : Paul Buruiana
Cazare in regim hotelier Bucuresti - Cazare in regim hotelier Bucuresti in apartamente, garsoniere luxoase pe termen scurt, lung zona centrala Unirii, Universitate, Romana, Magheru, Victoriei, Alba Iulia . Cazare 24/24. Experienta, calitate si preturi incepand de la 39 EUR/noapte. Pentru poze si detalii vizitati www.finitconsult.ro, sau sunati la numarul de telefon 0729.167.102
Bursa Imobiliara Constanta - Bursa Imobiliara cumpara, vinde, inchiriaza apartamente, case, terenuri, restaurante, hoteluri si alte obiective turistice.
Modelecasa - Proiecte casa - Echipa Modele casa exista cu scopul de a veni in sprijinul dumneavoastra cu servicii de calitate si profesionalism. Cu noi casa visurilor dumneavoastra devine o realitate intr-un timp scurt. Serviciile oferite sunt variate pornind de la amenajari interioare, constructii civile, consultanta in vederea obtinerii avizelor si a documentelor necesare demararii constructiei. Consultanta este intotdeauna gratuita.
Ricamia Imobiliare - Ricamia Imobiliare va poate ajuta sa gasiti, rapid si eficient, cele mai bune solutii pentru vanzarea, cumpararea sau inchirierea de garsoniere, apartamente, case, vile, spatii comerciale si industriale, spatii pentru birouri, terenuri in Bucuresti si judetele limitrofe. Oferte de vile, case si terenuri in special in localitatile: Sabareni, Gulia, Tartasesti, Buftea, Snagov, Domnesti, Clinceni, Branesti, Cernica, Dascalu, Afumati, Belciugatele. Consiliere profesionista, comision decent.
Inchirieri birouri - Inchirieri birouri: de inchiriat spatii de birouri in cladiri de birouri, spatii birouri in vile, inchirieri birouri in apartamente. Anunturi cu oferte spatii de birouri, inchirieri birouri Bucuresti.
Afaceri, firme, forum afaceri - Portal de afaceri. Forum de afaceri. Catalog firme, catalog produse, oportunitati de afaceri, idei de afaceri, francize, credite, targuri si expozitii, plan de afaceri si multe altele.
Imobiliar Bucuresti - Vanzare, Inchiriere - Imobiliar Bucuresti,imobiliarbucuresti,vanzari,vanzare, inchirieri,inchiriere, imobile, apartamente
Cazare Salonta - Cazare in Bihor,la pensiuni in Bihor, hoteluri in Bihor, moteluri in Bihor, cabane in Bihor.Hotel in Bihor, pensiune in Bihor, motel in Bihor, acum poti gasi usor. Un catalog cu unitati de cazare online deosebit de util.
Riviera Green - RIVIERA IMOB avand ca obiect de activitate intermedieri imobiliare, va garanteaza calitatea serviciilor oferite. Misiunea noastra este sa transformam in realitate visele dumneavoastra.
Imobiliare Sud - IMOBILIARE SUD va propune solutii de investitie in domeniu. Accesand www.prezident.ro gasiti oferta noastra care cuprinde o gama variata de terenuri si alte imobile destinate vanzarii sau inchirierii.
Cazare in Deva - Cazare in Deva, inchirieri pe termen scurt in Deva, in garsoniere si apartamente situate in zona ultracentrala si centrala in Deva, complet utilate si mobilate modern.
Imobiliare - Web site-ul imobiliare-particulari.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai o generoasa baza de date formata din mii de anunturi imobiliare provenite de la proprietarii acestora. Aici veti gasii: imobiliare, anunturi imobiliare, inchirieri garsoniere, vanzari garsoniere, apartamente noi, inchirieri apartamente, vanzari apartamente, vanzari terenuri