WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Avocati
Analiza financiara - Suntem o echipa specializata in prestarea serviciilor financiar-contabile, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si a Camerei Consultantilor Fiscali.
Cabinet Avocat Bucuresti - Cabinetul de Avocatura. Consultanta in achizitii si fuziuni, achizitii publice, contracte de mare complexitate ca si participarea in litigii de mare importanta sunt domenii de practica curenta in activitatea biroului nostru - avocatura, legislatie, juridic, afaceri.
Consultatie juridica - Cabinetul de avocatura Ion Varzaru realizeaza pentru dumneavoastra infiintari de societati comerciale, consultatie juridica divort si va ofera consultanta in domeniile: avocat mosteniri Bucuresti, avocat succesiuni si avocat comercial Bucuresti, avocat inintare firme si avocat accidente auto.
Legislatie online actualizata zilnic - Legislatyie online actualizata zilnic
Cabinet avocatura - Cabinetul nostru de avocatura va sta la dispozitie pentru a va oferi ajutorul legal de care aveti nevoie in modul cel mai profesionist si eficient cu putinta.
Legislaţie romānească īn programul Legis - Legislaţie romānească prin Legis, soft juridic complex si performant, oferind posibilitatea tuturor celor interesati de a fi la curent cu legislatia Romaniei din perioada 1810 si pana in prezent-Monitorul Oficial si Bis, CAEN, COR, CPSA.
Informatii contracte - Informatii contracte si model contracte, tipuri de contract, contractele de care aveti nevoie, toate modelele de contracte, contracte consultanta afaceri, contracte de afaceri protejate, cereri de chemare in judecata si multe alte modele de contracte, contracte de munca, modele de procuri
LEGIS, program de legislaţie romānească - Legis,soft juridic complex si performant.Legislatia Romaniei.Monitorul Oficial,clasificari CAEN,COR,CPSA,eurolegis
Cabinet de avocat, Baroul Bucuresti - Cabinet de avocat, membru in Baroul Bucuresti, ofera servicii juridice specializate in penal, civil, familiei, contraventii, protectia vietii private si a dreptului la imagine, inregistrare si protectie marci la osim
Cabinet Avocatura Bucuresti - Cabinetul de avocatura Hristescu, avand in componenta o echipa de avocati cu o vasta experienta in dreptul comercial si dreptul afacerilor, are ca principal domeniu de activitate infiintarea si administrarea firmelor si societatilor comerciale, tranzactiile imobiliare si investitiile financiare, medieri si concilieri, intocmire si redactare contracte, solutionare litigii si concilieri.
Divort, Partaj, Incredintare Minori - Servicii profesioniste, confidentiale si discrete de consultanta si/sau asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cazuri de DIVORT, PARTAJ, INCREDINTARE MINORI
Avocat Dobrescu - Infiintari firme si modificari firme la Registrul Comertului, consultanta juridica, recodificari CAEN, legalizare acte, redactare acte, Avocat, CAEN, Infiintare firma - Modificare firma - Consultatii juridice - Servicii Avocat - Legalizare acte
Avocat - Infiintari firme - Avocat Gabi Comanoiu, Infiintari firme, Infiintari societati comerciale, reprezentare, asistenta si consultanta juridica.
Avocat Iasi - Luminita Timofte - Adresa Cabinet: Str. A.Panu, Nr.27, Bl.Moldova - tronson III, Et.1, Ap.1, Iasi. © Copyright Cabinet avocat LUMINITA TIMOFTE.
Co-Legal. Cabinet de avocatura - Asiguram servicii specializate in urmatorele domenii: Infiintare Firme (consultanta si asistenta privind modalitatea de constituire a societatii), Recuperari Creante (prin Conciliere Directa, Somatie de Plata, Protest de Neacceptare, Actiune in Justitie), Contestatii Amenzi (amenzi fiscale; asigurarea consultantei juridice privind indeplinirea tuturor conditiilor unei firme, si metodologia activitatii de control; asistenta juridica in etapa contestarii proceselor-verbale de contraventie).
Cabinet de avocat "Comanoiu Ion" - Cabinet de Avocat "Comanoiu Ion". Reprezentare in instante, asistenta si consultanta juridica in drept penal, drept civil, drept comercial,dreptul familiei, etc.