WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Constructii
PRIMA PAGINA PAGINA ANTERIOARA
Pagina 4 din 8
PAGINA URMATOARE ULTIMA PAGINA
Daminci gresie faianta caramida aparenta - Magazin on-line de comercializare a unei game variate de produse de import din categoriile: gresie, faianta, listuri, adezivi, obiecte sanitare, mozaic, placi ceramica, decoruri pentru faianta si mozaic. Showroom in Ghencea, Bucuresti.
Foraje puturi - Executam foraje puturi de mica si mare adincime pentru apa potabila ,uz casnic si industrial cu tubulatura pvc ecologic la cele mai avantajoase preturi.Oferim garantie calitate si seriozitate.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel.0728096712 sau 0766473477
Sisteme de incalzire cu panouri radiante electrice. Panouri infrarosu - Firma Helvetic Impex va ofera un sistem revolutionar de incalzire care utilizeaza panouri radiante cu infrarosii, nanosilver si ioni negativi. Detalii pe site-ul http://www.helvetic-impex.ro/ Tel 0744-844474
Utilaje PVC si aluminiu - Bine ati venit la Erta Grup S.R.L Compania Erta Grup S.R.L din Romania, Constanta, este distribuitor al utilajelor de prelucrare a tamplariei din PVC si aluminiu livrate de Omurzak Machinery, Risus Machinery, Yilmaz Masina, Burak Machinery, Murat Masina, Atlas Masina. Societatea comercializeaza utilaje tamplarie PVC utilaje de geam termopan si compresoare Balma Italy.
Vopsele lavabile pentru interior si exterior - Situl producatorului Novacolor pentru vopsele lavabile de interior si vopsele lavabile de exterior. Producem vopsele lavabile pe baza de apa.
Producator hidriozolatii pentru constructii - Producem hidroizolatii pentru constructii: membrane hidroizolante, hidrodur si solutii hidrofuganta
Cadastru si intabulare - Cadastru si intabulare,AURORA MARIN, expert autorizat , executa lucrari de cadastru si intabulare in cel mai scurt timp posibil si la cele mai mici preturi , program L-V 10-18 , urgente Bucuresti si Ilfov .
Utilaje pentru constructii - BursaUtilaj.ro este un portal dedicat tranzactiilor de utilaje. Niciodata nu a fost mai usor sa cumperi, sa vinzi sau sa inchiriezi un utilaj.
Producator lacuri electroizolante - Producem lacuri electroizolante pentru bobinaje clasa F si clasa B
Proiect casa - Arhitectura/ Rezistenta/ Instalatii. Oferim proiecte tip intr-un timp scurt fara concurenta, proiecte case, blocuri, hale, si nu numai. Intocmim documentatii pentru recompartimentari interioare, extinderi, supraetajari, alipiri la calcan, desfiintari etc. Va punem la dispozitie un amplu dictionar tehnic.
Producator tencuieli decorative - Producem tencuieli decorative din cuart, siliconice si silicatice. Tencuielile protejeaza partea de jos a cladirii inpotriva umezelii si a prafului, avand si un aspect estetic placut
Echipamente tratare apa - Din 1993 Ascomi Trade Company este reprezentantul tehnic si comercial exclusiv in Romania al firmei italiene Nobel, ce produce echipamente de tratare a apei- statii de dedurizare, filtre, deferizatoare, demineralizatoare, statii de osmoza inversa etc. Ascomi ofera apa buna atat pentru clientii din sectorul casnic, cat si pentru cei din sectorul industrial. ASCOMI este NOBEL in Romania!
Importator si distribuitor de utilaje - Alexandra SRL unic importator si distribuitor al utilajelor pentru constructii marca XCMG. Comercializeaza si asigura service in garantie si post garantie pentru o gama larga de utilaje pentru constructii, printre care se numara: buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, autogredere, compactoare vibratoare, macarale hidraulice etc. Recunoscute pe plan international utilajele XCMG sunt concepute in ideea simplitatii si fiabilitatii in exploatare cu un raport calitate / pret imbatabil.
Amenajari interioare case si stiluri de design interior - Amenajari interioare si stiluri de design interior. Plante de apartament, flori de apartament, aparate electocasnice, aparatura electrica, proiecte case precum si detalii despre constructii case si renovari apartamente.
Producator lacuri si vopsele - Novacolor produce si comercializeaza lacuri, vopsele, grunduri, pardoseli, tencuieli, hidroizolatii. Preturi de producator.
Incalzire cu raze infrarosii - Sistemul de incalzire se prezinta sub forma unor folii peliculare care se monteaza pe tavan (se pot acoperi cu tavanul fals) si emit raze infrarosii in lungime mare de unda incalzind podeaua si peretii camerei, la fel cum in natura soarele incalzeste pamantul, insa fara a suporta efectul nociv al razelor uv. Sistemul este alimentat electric si este controlat de un termostat de ambient de unde ne putem regla electronic temperatura dorita. Avand un consum mai mic decat la metodele de incalzire clasice(centrala termica pe gaz), sistemul PLEN este atat ecologic si benefic organismului uman cat si mult mai confortabil si eficient.
Echipamente pentru relaxare - Saroma firma specializata in proiectare, construire, instalare de echipamente pentru relaxare: piscine, saune si spa; cu sediul in Bucuresti si clienti in toata Romania. SAROMA este acolo unde tehnologia se combina perfect cu eleganta, adica langa dorintele voastre.
Partener Srl, scule profesionale - SC Partener srl are ca principala activitate comercializarea de aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje de constructii, scule pneumatice, spalatoare cu apa sub presiune, burghie, produse abrazive si discuri diamantate.
Materiale pentru constructii - Tencuieli decorative, sisteme termoizolatie, tencuieli fine, grunduri, materiale de gletuit, vopseluri, sistem de adeziv pentru faianta si hidroizolatii
Constructii de piscine publice - Constructii de piscine publice, piscine private, piscine din otel sau beton, saune modulare sau saune lambrisate, bai de aburi si spa.