WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Paza si protectie
Sisteme de Alarma - City Security Concept va ofera Sisteme de Alarma profesionale la preturi fara concurenta. Sisteme de Alarma Siemens, Paradox, Cerber, DSC, Sisteme de Supraveghere Video. Servicii de Paza si Protectie, Transport Valori, Monitorizare si Interventie Rapida.
Alarme Apartament - Instalam Alarme Apartament Siemens, Paradox, DSC, Cerber, Sisteme Supraveghere Video. Preturi fara concurenta!
Detectivi Particulari Activ - •Cercetari ipotecare, cadastrale, testamentare, etc; •Investigatii privind conduita si moralitatea publica a unei persoane; •Investigatii privind ocupatia, adresa, starea civila, stilul de viata a unei persoane;
Sisteme de supraveghere video securitate - Alarme Securitate: Belco Security Solutions - furnizam de 10 ani solutii pentru protectia si securitatea electronica. Contactati-ne acum pentru detalii despre lucrari in domeniul monitorizarii video.
Echipamente de securitate - Import si distributie echipamente de securitate , supraveghere video,antiefractie,antiincendiu,interfonie,videointerfonie,control acces, detectori , accesorii pentru toate sistemele de securitate.
IHN Detectivi Particulari - IHN Detectivi Particulari este o societate de investigatii private specializata in activitati de filaj si contrafilaj, precum si investigatii privind partenerii de afaceri, angajatii sau partenerii de viata. IHN Detectivi Particulari este autorizata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane fiind de asemenea membru al Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania. Va garantam confidentialitate deplina si profesionalism !
Sisteme de securitate - Import si distributie sisteme de securitate: camere de supraveghere, dvr, placi de captura sisteme de alarma, control acces
Servicii paza si securitate - CARPAT GUARD este o companie romaneasca de securitate care imbina intr-un mod armonios, pentru a eficentiza procesul de securitate, paza umana prin intermediul agentilor proprii cu technica de supraveghere de ultima generatie.
Servicii paza si securitate - CARPAT GUARD este o companie romaneasca de securitate care imbina intr-un mod armonios, pentru a eficentiza procesul de securitate, paza umana prin intermediul agentilor proprii cu technica de supraveghere de ultima generatie.
Carpat Guard SRL - Carpat Guard este o companie romaneasca de securitate care imbina intr-un mod armonios, pentru a eficentiza procesul de securitate, paza umana prin intermediul agentilor proprii cu technica de supraveghere de ultima generatie.
Supraveghere video - Supraveghere video, camere supraveghere, automatizari porti, interfoane, magazin cctv si automatizari online
Paza si protectie institutii, firme - Servicii de scolarizare, formare profesionala, certificare si consultanta - pe linie de arme si munitii conform legii 295/2004 in judetele Botosani, Suceava, Iasi, Buzau pentru: vanatori, agenti de paza, transport valori, garda de corp, magistrati, demnitari, alte persoane publice, paznici de vanatoare, paza proprie si toti cei care doresc sa detina o arma in conditiile legii.