WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Diverse afaceri
PRIMA PAGINA PAGINA ANTERIOARA
Pagina 10 din 14
PAGINA URMATOARE ULTIMA PAGINA
Mutari mobila si marfa, solutii profesionale - Mutari Mobila.Servicii de transport mobila si marfa oferite de MarinTrans la preturi atractive.Mobila dumneavoastra este transportata in deplina siguranta si intotdeauna la timp. Un telefon si te-ai mutat!. Tot ce trebuie sa faci este sa suni si noi te mutam profesional.
Traduceri Legalizate - Servicii specializate de traducere in/din limbile engleza si franceza. Traduceri autorizate si legalizate acte juridice. Traduceri specializate din toate domeniile. Interpreteriat. Revizie traduceri
Orasul Seebs - Totul despre municipiul Sebes. Istoria orasului, cladiri si monumente, detalii geografice, atractii turistice, artisti locali, harta orasului, evenimente anuale.
Firme Gratis Online - Portal de afaceri cu inscriere gratuita pentru firme oportunitati de afaceri, cataloage produse, lista de firme , agentii imobiliare , turism sau constructii si multe altele de la A la Z compania care te intereseaza.
Finley - Sala nunti Iasi - Ganditi-va din timp la fiecare detaliu! Doriti o nunta memorabila? Sala Finley este locul unde visul dumneavoastra se poate indeplini.
Reparatii masini de spalat Bucuresti - Reparatii masini de spalat Bucuresti : reparatii masini de spalat automate, televizoare, cuptoare cu microunde, aspiratoare la domiciliul clientului. Asiguram service pentru toate modelele de masini de spalat si alte electronice si electrocasnice.
Mont Blanc Automatizari industriale Pneumatica, - Infiintata in anul 1992, Mont Blanc este reprezentantul pentru Romania a celor mai prestigiosi producatori de echipament industrial din Europa. Gama de produse pneumatice are o mare diversitate si cuprinde peste 8000 de produse dupa cum urmeaza: - Cilindri liniari. - Cilindri fara tija. - Distribuitoare cu comanda manuala, pneumatica, electrica pilotata sau nepilotata; tipul 3/2, 5/2, 5/3 diferite marimi cu prindere pe conducta sau pe placa. - Regulatoare de presiune sau de debit. - Filtre, lubrificatoare si ungatoare. - Grupuri complexe de preparare a aerului - Fitinguri intr-o mare diversitate de forme si dimensiuni. - Cuple rapide pentru scule pneumatice, amortizoare de zgomot - Armaturi Mont Blanc mai acorda: - consultanta tehnica pentru produsele fabricate de Az Pneumatica - proiectare, executie si implementare automatizari - solutii tehnice, echivalari - modernizari utilaje si linii de productie, linii de productie - dulapuri de automatizare Mont Blanc va mai ofera: - handling - armaturi - pompe speciale - conveioare - produse pentru vacuum In scopul satisfacerii clientilor, Mont Blanc practica adaosuri comerciale atractive, iar pentru livrari in cantitati mari sau conditii de OEM, se pot negocia acorduri speciale. Pentru a putea satisface prompt solicitarile dumneavoastra, va rugam sa ne transmiteti lista echipamentelor pneumatice pe care le folositi. In vederea atingerii scopului nostru final, satisfactia deplina a clientilor nostri, prin promptitudine, seriozitate si corectitudine, va propunem o colaborare in acest domeniu. Pentru a obtine oferta detaliata si catalogul cu produsele nu ezitati sa ne contactati. Va multumim, Echipa MONT BLANC Tel: +40 (0) 232 230 200 Fax: +40 (0) 232 230 206 Mobil: +40 (0) 744 888 182 Dep. Vanzari/Tehnic +40 (0) 753 310 800 Dep. Comercial www.mont-blanc.ro
Firma de curatenie - Societatea Marbo Clean executa lucrari de curatenie civila si industriala,alpinism utilitar atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Ne caracterizeaza sriozitatea si promptitudinea. Preturi si calitate fara concurenta.
Anunturi gratuite - Site de anunturi gratuite.
Traduceri - Traduceri Biz ofera servicii de traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri notariale si servicii interpretariat.
Gresie Faianta - Magazin LIV ART de amenajari casa - Magazin online de comercializare a unei game variate de produse din categoriile: gresie, faianta, listuri, adezivi, ceramic, mozaic, obiecte sanitare, decoruri pentru faianta si mozaic. Showroom in Bucuresti, Valea Cascadelor, bd. Timisoara.
Credite nevoi personale - ACTUAL CREDIT va ofera servicii de intermedieri credite bancare pentru persoane fizice sau juridice. Cele mai bune oferte cu comision 0%. Asiguram consultanta in vederea asigurarilor de orice fel sau achizitii de imobile.
Transfer casete video pe dvd-cd - Transfer casete video pe dvd- cd Folosim aparatura de ultima generatie (SONY) Garantia unei casete video este de max 10 ani Pastreaza-ti amintirile pentru o viata. Pret: 16,50/Ron Ora Caseta video 4 ore - 60 RON Caseta VHS 3 0RE - 50 RON Caseta VHS 1 ORA- 16,50 RON Tel: 0722524472 www.transfercasetevideo.ro e-mail: mariostudio@transfercasetevideo.ro
Sejur Bulgaria - Balkan Air va ofera turism in domenii precum vacante Bulgaria, turism Bulgaria, excursii bulgaria, litoral Bulgaria, oferte Bulgaria, oferte Albena, Nisipurile de aur, sejur Bulgaria, cazare Bulgaria si oferte litoralul bulgaresc.
Profesional Foto Video - Filmari evenimente,nunti,botezuri ,petreceri.Copiere de pe orice format video la cele mai mici preturi
FotografiiEvenimente.ro - Site de prezentare a fotografiilor personale si a serviciilor prestate. Adrian Holerga, fotograf profesionist, fotografii, poze, pentru evenimente, nunta, nunti, botezuti, petrecere, prezentare, portofoliu, produs, portret, digitale, filmare
Curatenie - Servicii de curatenie in locuinte, birouri - Firma de Curatenie in Constanta - S.C. VIP RGN HOUSE CLEANING S.R.L. ofera servicii de curatenie si menaj de inalta calitate pentru firme si persoane fizice.
Aer Conditionat - Aer conditionat , climatizare , ventilatie - montaj & vanzari in 24 ore. Relatii : 0722.156.550 sau 021.2555666
Organizari evenimente - Organizari evenimente corporate, consultanta turistica si in planificarea strategica a evenimentelor, activitati de team building, locatii atractive si idei noi, training pentru personalul implicat in organizare evenimente.
Relocari, mutari, transport local si international - Firma de relocari cu sediul in Bucuresti, asigura servicii complete pentru mutari de mobila si transport, pentru persoane fizice si juridice. Servicii de relocari locuinte, sedii firme, seifuri, piane, pianine, case de bani. Avem personal specializat pentru toate serviciile de mutari:ambalat / impachetat obiecte fragile / haine/ vesela / tablouri / obiecte de valoare / mobilier / incarca / descarcat / montat / demontat / coborat / urcat etc. Asiguram la cerere ambalaje pentru mutari locale si internationale .Avem posibilitatea de a asigura personal [echipe 6-8 oameni] si altor firme de relocari,in limita personalului disponibil. Deasemeni putem comunica in 2 limbi de circulatie internationala, Engleza si Franceza. Pe aceasta cale ne adresam si unitatilor de invatamamt care in aceasta perioada se reorganizeaza.Tel:0727114545