WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Diverse afaceri
PRIMA PAGINA PAGINA ANTERIOARA
Pagina 5 din 14
PAGINA URMATOARE ULTIMA PAGINA
Oferte Turcia - Cele mai bune oferte pentru sejururi in Turcia, Oferte pentru vacante in Turcia la tarife imbatabile. Oferte pentru Paste 2009 si Vara 2009 pe litoralul turcesc.
Firma de curatenie - Firma noastra de curatenie ofera o gama larga de servicii la cele mai mici preturi de pe piata.Aria de acoperire a firmei noastre se axeaza in jurul Bucurestiului.
Dresaj Canin Dog school - DOG SCHOOL Bucuresti efectueaza servicii de dresaj pentru:disciplina din lesa,disciplina pe liber,refuz de hrana,handling ,paza si protectie canina,pet-sitter,taxi-dog la cele mai accesibile preturi.
Anunturi gratuite - Anunturi gratuite anunturi online adauga anunt gratuit, din toate domeniile, impartite pe categorii de interes, prestari serviicii, firme, vanzare cumparare.
Folie omologata rar - Folie auto omologata RAR. Servicii montaj si executie folie auto certificata, in Arges, la preturi competitive,calitate garantata,tipuri variate de folie,nuante variate,garantie de la 3 la 10 ani in functie de tipul ales.
Magazin virtual de cadouri - Magazin virtual de cadouri pentru ocazii speciale si sarbatori. Idei inedite de cadouri pentru cei dragi de Paste, Craciun, Valentine's Day sau Dragobete. Aveti posibilitatea de a va personaliza cadoul, alcatuindu-l personal din produsele aflate pe site.
Traduceri autorizate - Traduceri autorizate in si din limbile engleza, franceza, germana si italiana.
Recuperari Creante - DEBIT SERVICE LTD, membru al BIZ BROKER GROUP a luat nastere in 1998 avand ca misiune principala introducerea in cultura afacerilor unui nou serviciu menit a diminua blocajele financiare datorate balastului generat de companiile cu datorii.
Reparatii masini de spalat. - S-a defectat masina de spalat? Nimic mai simplu... contactati-ne si in cel mai scurt timp, un specialist se va deplasa la domiciliul dvs. Programari la tel .021 425 04 86 sau 0721 217 518. Deplasare gratuita in Bucuresti si Ilfov.Reparatii masini de spalat automate. Service autorizat pentru masini de spalat. Suntem rapizi, profesionisti si accesibili. Sunati-ne si va veti convinge !
Studio Foto Video - Suntem specializati pe fotografii,editare foto, videoclipuri,filmari,editare video,nunti, botezuri, diverse evenimente,spoturi video de prezentare si publicitare,fotografii arhitectura,fotografie aeriana, multiplicare si tiparire CD DVD,si conversia casetelor video din format analogic in format digital,toate acestea in Bucuresti si imprejurimi.
Productie publicitara si proiectare 3D - Aquarell - Image Creator este o agentie publicitara ce ofera o gama larga de servicii, intre care: imagini publicitare, modelare 3D, standuri expozitionale, display-uri POSM, volumetrie 3D polistiren, design interior si exterior, design de produs si decoratiuni.
Bariere auto - BEELDART distribuie si instaleaza bariere auto, sisteme de parcare, accesorii, panouri de comanda si control, control cheie, control tastatura, control proximitate, elemente semnalizare, elemente siguranta
Servicii curatenie Bucuresti - Alaturi de firma noastra de curatenie vei scapa de o grija si vei castiga un lucru de care sa te bucuri: Curatenie. Lasati echipele firmei noastre problemele murdare in cel mai scurt timp posibil.
Daily Clean Servicii de curatenie - Oferim servicii de curatenie profesionala pentru persoane fizice si juridice, ne desfasuram activitatea in judetul alba si judetele limitrofe, prestand serviciile in orice tip de locatie. Operatiunile de baza prestate sunt : curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie dupa constructor, curatenie industriala, curatat mochete, curatat tapiterii auto, curatat geamuri etc.
Ferdinando Fama - O invitatie frumoasa, cu un font elegant si o imprimare de calitate va deveni o mica “opera de arta” care va fi pastrata ca o amintire placuta a nuntii voastre.
Firma de curatenie - Firma noastra de curatenie ofera servicii profesionale de curatenie persoanelor fizice si firmelor. Prestam servicii de intretinere-menaj, curatenie generala, curatenie dupa constructor, evenimente-petreceri.
Ambalaje si consumabile din hartie - Design si distributie pungi hartie, pungi plastic, folii, sacose, cutii carton, plicuri pentru farmacii, folie de aluminiu, cutii de pizza, pungi si plicuri pentru fast-food-uri.
Cazare Baile Felix - Cazare in Baile Felix,la pensiuni in Baile Felix, hoteluri in Baile Felix, moteluri in Baile Felix, cabane in Baile Felix.Hotel in Baile Felix, pensiune in Baile Felix, motel in Baile Felix, acum poti gasi usor. Un catalog cu unitati de cazare online deosebit de util.
Holograme si statui - Producator de statuete, statui religioase, statui personalizate, vase ornamentale, holograme securizate, marcaje holografice, timbre, etichete si sigilii securizate, holograme personalizate 2D/3D, dot matrix, e-beam, folie securizata de protectie pentru carduri.
Cursuri de perfectionare - Evrika Group este un centru de perfectionare profesionala ce realizeaza cursuri in diverse domenii de activitate avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.