WEBLINX.RO
Director Web Gratuit
Acasa Adaugare Sponsori Contact
Afaceri » Diverse afaceri
PRIMA PAGINA PAGINA ANTERIOARA
Pagina 7 din 14
PAGINA URMATOARE ULTIMA PAGINA
Cazare Cluj - Oferim spre Ónchiriere, Ón regim hotelier, apartamente de lux cu două sau trei camere situate Ón zonele centrale şi ultracentrale ale oraşului Cluj-Napoca.
Agentie de packaging - Design (design de ambalaj, fotografie de produs, ilustratie, grafica tridimensionala, paginare, DTP, design POSM, standuri) productie (solutii tehnice, productie publicitara, tipar) suport (consultanta, creatie de identitate vizuala).
Cursuri limba engelza pentru companii - Centrul Lingua Franca, specializat in programe de training de limba engleza pentru afaceri, ofera cursuri de limbi straine pentru domenii din business precum finante, resurse umane, juridic, publicitate, vanzari, dar si cursuri de limba franceza, limba germana, limba spaniola, limba italiana, limba romana pentru straini ( romanian for foreigners / romanian for expats ).
Traduceri tehnice - Traduceri tehnice din limba germana si engleza. Folosim Trados, TagEditor etc.
Restaurant specific italian. Pizzeria Cluj - Cautati un restaurant cu specific italian? Il gasiti la Pizza Rex situat chiar in centrul orasului Cluj-Napoca. Pentru detalii vizitati site-ul www.pizzarex.ro
Reparatii masini de spalat. - Reparatii masini de spalat automate. Service-ul masinilor de spalat, este domeniul principal de activitate al firmei noastre.. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, am reusit sa ne impunem pe plan local (Bucuresti si Ilfov). Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii. Efectuam reparatii la domiciliul clientului, deplasarea si constatarea gratuite. Oferim garantie pentru orice reparatie. Remediem orice defect !
Reparatii masini de spalat. - Reparatii masini de spalat automate. Service-ul masinilor de spalat, este domeniul principal de activitate al firmei noastre.Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, am reusit sa ne impunem pe plan local (Bucuresti si Ilfov). Dispunem de un atelier utilat modern cu testere pentru diagnosticarea defectelor, stand de probe si o intreaga gama de scule speciale, dispozitive si echipamente necesare lucrarilor de reparatii. Efectuam reparatii la domiciliul clientului deplasarea gratuita. Oferim garantie pentru orice reparatie. Remediem orice defect !
Bucataria Mea - Gatitul este o arta culinara, pe care o mostenim sau invatam arta pe parcursul vieti
Hoteluri Timisoara - Hoteluri in Timisoara. Rezervari online la toate hotelurile din Timisoara. Tarife mai mici decat la receptie, confirmarea rezervarii in maxim o ora.
Ambalaje Ploiesti - Ambalaje Ploiesti si in alte orase din Romania sau pentru comert exterior. Tratamente lemn ispm15
CreditFin - broker asigurari - CreditFin SRL ofera consultanta pentru obtinerea de credite, consultanta pentru realizarea de asigurari Casco, RCA, etc detalii pe www.creditfin.ro Tel 0726742132
Curs bnr - Cursul valutar la zi si convertor valutar pentru schimb valutar; curs BNR euro, dolar, cursul valutar la case de schimb valutar. Grafic cu evolutia cursului valutar BNR pentru euro, dolar, stiri financiar bancare, credite.
Agentii de turism - Site de rezervari on line pentru servicii turistice, cazari hoteluri si apartamente, tururi de oras, vacante si bilete de avion. Rezervari instant, plati on line. Franta, Italia, Grecia, Spania, Statele Unite, sunt mult mai aproape de fiecare dintre noi.
Vel travel - Veltravel - site de rezervari on line pentru servicii turistice, cazari hoteluri si apartamente, tururi de oras, vacante si bilete de avion. Rezervari instant, plati on line. Franta, Italia, Grecia, Spania Statele Unite, sunt mult mai aproape de fiecare dintre noi.
Vacante Grecia - Ofera informatii despre locurile in care romanii pot petrece vacantele in Grecia. Articole despre locatii geografice si oferte turistice. Afla tot ce vrei despre vacanta de vis.
Hoteluri Sinaia - Hoteluri in Sinaia. Rezervari online la toate hotelurile din Sinaia. Tarife mai mici decat la receptie, confirmarea rezervarii in maxim o ora.
Hoteluri Constanta - Hoteluri in Constanta. Rezervari online la toate hotelurile din Constanta, la preturi mai mici decat la receptie. Confirmarea rezervarii in maxim o ora.
Hoteluri Brasov - Hoteluri in Brasov. Rezervari online la toate hotelurile din Brasov, la tarife mai mici decat la receptie si confirmarea rezervarii in maxim o ora.
CallingCenter - CallingCenter oferă la cel mai Ónalt nivel servicii de call center pentru partenerii săi.
Semper Fidelis - Broker de Asigurare - Semper Fidelis - Broker de Asigurare. Asigurari Casco, RCA, Asigurari Locuinte, Asigurari la domiciliul/sediul Clientului.